Elke maandag
vakantie

In onze webshop kun je alles wat wij bij Nobel’s Brood verkopen, ook bestellen om zelf in de winkel af te halen of om gemakkelijk thuis te laten bezorgen!

Shop nu

P.S. Hier alvast wat populaire broodtips!

Broodwinkel met huiskamerrestaurantje voor ontbijt, koffie & lunch.

Bij Nobel’s Brood vind je mooie Franse landbroden, heuse roomboter croissants, reuze eierkoeken, krentenwegge, citroencake en nog veel meer! Denk aan regionale jam, honing en appelstroop maar ook aan volle melk uit Molenaarsgraaf en vrije uitloopeieren van Eibaar. Oh, en nog even over de broden, wij bakken deze de hele dag waardoor je bijna altijd met warm brood thuis komt. Geluksvogel!

Aan de mooiste straat van Dordrecht, de Grotekerksbuurt, staat ons prachtige en eeuwenoude pand ‘De Groote Wijnberg’ (nummer 53). Gelegen tussen de Grote Kerk en het stadhuis in biedt de Pelserbrug vanachter onze ramen een wel heel bijzonder doorkijkje op de Voorstraat. Kijk binnen gerust even rond; dit is Dordrecht op haar mooist! En dat in combinatie met onze (veelal Franse) broden; aan de voet van de Grote Kerk is het ‘elke dag vakantie’!

Door een prachtige inpandige raampartij is onze winkel verdeeld in twee ruimtes; het winkelgedeelte (daar waar je de winkel binnenkomt) en het (ietwat verborgen, maar o zo charmante) huiskamerrestaurantje. In ons restaurantje kun je terecht voor ontbijt, koffie en lunch.

Reserveren

Om teleurstelling te voorkomen, raden wij je aan om te allen tijde te reserveren! Op vrijdag, zaterdag en zondag zitten wij altijd vol en zonder reservering is er dus eigenlijk geen plek…tenzij het heel mooi weer is. Dan komen onze gevelbankjes en de stoepranden voor de winkel mooi van pas (en daarvoor kun je niet reserveren dus daar is wat geluk voor nodig).

Wil je je verjaardag bij ons vieren? Of na het trouwen op het stadhuis bij ons koffie drinken? Of met je collega’s fijn samenzijn? Wij hebben plaats voor groepen tot 20 personen (bij iets meer personen kunnen we in overleg wel uitzonderingen maken). Van tevoren spreken we dan een mooie ontbijt-, lunch- of koffietafel af zodat als je binnen komt, de tafel prachtig gevuld voor jouw gezelschap klaarstaat.

Groepen

TO GO

Alles wat je bij ons in het restaurantje kunt eten, kun je ook meenemen. Zittend langs de haven, aan de voet van de Grote Kerk in het gras, op een bankje bij de rivier, onderweg op de fiets of al lopend door de mooiste binnenstad van Nederland (Dordrecht dus).

Open

maandag t/m zaterdag van 07:30 tot 16:00 uur.
En op zondag zijn wij geopend van 09:00 tot 12:00 uur!

Bezorgen

Wij bezorgen elke dag van de week in heel Dordrecht, Zwijndrecht, H.I. Ambacht, Papendrecht en Sliedrecht

Doordeweeks tussen 07:00 en 09:00 en in het weekend tussen 08:00 en 10:00 uur.

Contact

Grotekerksbuurt 53
3311 CA Dordrecht
078 - 737 03 77
brood@nobelsdordrecht.nl