Op je werk, voor een feestje,
voor elke gelegenheid

Vier je een feestje in Dordrecht? Thuis, op het werk of op locatie? Nobel’s natuurlijk!

Van belegde boterhammen op je werk tot aan borrelplanken voor je feestje. En dan hebben wij onze rijk gevulde dinertafels nog niet genoemd…En fijn, het wordt gewoon bij je bezorgd! 

Belegde boterhammen

Dikke desem boterhammen met de lekkerste ietwat gezouten roomboter en vers van het wiel gesneden bio kaas. Of vers van het mes gesneden bio vleeswaren. En nu vergeten we bijna de overheerlijke zalm van Roots. Deze zalm in combinatie met ietwat gezouten roomboter…heus, je likt je vingers af!

Borrelplanken

Vers van het mes gesneden vleeswaren, van het wiel gesneden kaas, gerookte zalm, antipasti, brood, olijfolie en tapenades. Complete borrelplanken voor jouw feestje! Mooie gekoelde flessen Domaine Astruc Chardonnay Reserve erbij? Ook dat lukt! En dan bezorgen we ook nog bij jou aan de deur…

Rijkgevulde
tafels

Wij dromen van lange gedekte tafels op unieke buiten en binnen locaties in Dordrecht. Rijk gevulde tafels met soep, mooi Frans landbrood, de zachtste olijfolie, tapenades, vleeswaren, kazen, antipasti, flessen plat en bruisend water, (alcoholvrije) wijn in overvloed…

Geheel
verzorgd

Dranken erbij? Van een glas volle melk uit Molenaarsgraaf tot aan een fles gekoelde (alcoholvrije) wijn, ook hier kunnen wij je in voorzien. 

En gedekte tafels? Natuurlijk! Wij hebben picknicktafels, linnen tafelkleden, porseleinen borden, bestek, glazen en vaasjes met verse bloemen. 

Contact

Geen feestje is hetzelfde! Bel of mail even naar Willemijn Nobel, willemijn@nobelsdordrecht.nl.